måndag 31 december 2012

Nyårsaftons mitt på dagen


Sitter hemma och gläds åt allt bra jag har

Bra bostad, bra jobb, Bästa sambon, fina vänner och just nu är några av dem på besök hos oss. Härligt

Vi kan prata om allt och ingenting från de stora frågorna om livet till små men ack så viktiga vardagssaker.   Häromkvällen kom vi in på vikten av att ha rutiner  och hur man klarar av förändringar.     Jo rutiner är bra och nödvändiga och även förändringar. Min privata teori är att förändringar stimulerar vår tankeförmåga och att de behövs likaväl
Traditioner är en form av rutiner eller hur ?  De vill vi inte förändra och varje år svär jag ordentligt över julskyltningen som börjar i september och semlorna som kommer ut redan på juldagen. Svårare är det att få känna av julstämningen,  den extra lyxen med semlor och nu väntar jag bara på att påsksakerna ska komma fram i affärerna direkt efter 13-dagen om de nu kan vänta så länge?

Jag betraktar inte mig som särkilt konservativ men när det gäller vilken sorts pizza man ska ha, vad som ska finnas på julbordet  är jag oerhört konservativ och avskyr förändringar.  Däremot önskar jag mig en lärare, förlåt mentor heter det nuförtiden, som kunde undervisa( vägleda är det nya begreppet)
mig inom musiken de nya banden, hiphop, rap mm men tiden räcker inte till.

Så var det där med nyårslöften men mina är lite hemliga och de kommer jag endast att förmedla genom mun mot munmetoden.

Gott Nytt År till er alla




1 kommentar:

Anonym sa...

¨å genomtrevligt skrivit.
Ber om ett Gott nytt år till dig också.
Må föreningslivet expandera.
/Mats