onsdag 6 februari 2013

Dagarna som gått



        Vad
kännetecknar en vardag?   Jo upp tidigt, jobba, äta, gå på möten , sova, längta tillfredagsmys och så kommer helgen.  Är man riktigt ordentlig (som så många är) så städar man på torsdagskvällen går hem trött på fredan och lagar till något gott som tar extra lång tid därefter myser framför tvn och somnar på soffan.

Riktigt så ser det inte ut hos oss för vi spar städningen till lördan eller någon annan dag, äter något enkelt, kanske kostar på oss en pizza och det viktigaste nämligen fredagsgodis , myser framför tvn och somnar  i soffan Lördagen eller söndagen är det ofta något möte eller vara barnvakt eller något liknande . 

Även denna lördag gick åt till möte där vi fick veta lite om drogsituationen i vårt län.  En bra intressant föreläsning.  Det har hänt en del positiva saker såsom att det är färre föräldrar som bjuder sina barn på alkohol hemma nu än för 20 år sedan.   Negativt är att nätdrogerna ökar.

Vi fick också nöjet att ta del av lite tips om hur man kan skriva och berätta för sina barnbarn, Det gav mig en del återblickar över hur mycket som hänt sedan mina söner , drygt 30 år, 
Video var helt nytt, Internet och datorer var bara något främmande som fanns på en del "finare" arbetsplatser. Många av oss var mycket fascinerade över faxen som nästan inte används alls idag.

Televerket, Sj med flera var monopol och skötte all trafik.   Jag tycker att SJ var bättre förr även om de får oförtjänt mycket skäll idag,   Hur kommer det sig att vi utan större protester finner oss i försenade flyg men ej försenade tåg.  Är det någon som hört en massa skäll och nidvisor om SAS?
Berätta för mig om ni gjort det?

Åter till lördan som avslutades med Mittrevyn där första akten var mellan dålig till mindre bra. Några grejer som lyfte det hela fanns förståss. Andra delen blev mycket bättre och det som var höjdpunkten var sången och musiken.
Hemma igen där vi deltagit i musikleken och nu är den avslutad för i år.  Hoppet om att vinna tävlingen är minimalt .

Jaha så blev det ett långt inlägg fast jag tänkt mig ett kort

Inga kommentarer: